BEJ a respins contestația lui Emil Boc

BEJ a respins contestația lui Emil Boc
Cu majoritate de 5 voturi, împotriva unui singur (reprezentantul PDL), Biroul Electroral Judeţean a decis respingerea contestaţiei depuse de democrat-liberalii clujeni.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc,a sesiyat ieri Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj cerând identificarea şi tragerea la răspundere a membrilor USL care au trimis scrisori în numele său cu îndemnul către clujeni de a merge la referendumul pentru demiterea lui Băsescu.

"Nu se pune problame săvârşirii unei infracţiuni de fals sau a unei alte infracţiuniu, atâta timp cât scrisoarea în discuţie nu este semnată. Neexistând nici indiciile săvârşirii unei infracţiuni, nu se justifică sesizarea parchetului în vederea efectuării de cercetări şi se impune respingerea cererii sub acest aspect. Referitor la privaţia că s-ar continua campania electorală după termenul prevăzut de lege, Biroul apreciează că în speţă nu este probat niciun fel momentul în care s-au depus scrisorile în cauză în cutiile poştale, motiv pentru care se impune respingerea contestaţiei şi sub acest aspect", spune BEJ Cluj.

Comenteaza