BLESTEMUL LUI CEAUSESCU si ULTIMA SOLUTIE IMPOTRIVA BASTIONULUI AROGANTEI- Editie Speciala „Jocuri de Putere”

BLESTEMUL LUI CEAUSESCU si ULTIMA SOLUTIE IMPOTRIVA BASTIONULUI AROGANTEI- Editie Speciala „Jocuri de Putere”
Dupa ce le-a explicat romanilor ca pentru a extrage aurul din burta Apusenilor, cianura ramane singura si cea mai buna solutie, seful companiei Rosia Montana Gold Corporation primeste in aceasta seara replica celor care vor sa-si ridice tara punand la treaba natura asa cum le-a lasat-o Dumnezeu.

In aceasta seara, de la ora 21.00, trimisii celor care protesteaza in strada impotriva actualului proiect de la Rosia Montana dar si impotriva exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice se intalnesc, la „Jocurile de Putere" ale lui Rares Bogdan, cu liderul revoltei de la Brasov din 15 noiembrie 1987 si cu fostul corespondent al Europei Libere in Italia.

Unde se intersecteaza Romania muncitoreasca de acum un sfert de veac cu "revolta hipsterilor" care viseaza sa transforme Piata Universitatii intr-o agora moderna?

De ce trebuie sa respinga Guvernul un eventual profit indirect de 5 miliarde de dolari, care sunt garantiile de mediu pe care protestatarii le-ar accepta cu inima usoara si ce solutii au acestia pentru a asigura locurile de munca ale urmasilor lui Avram Iancu?

Lupta Romania moderna cu blestemul lui Ceausescu sau neputinta de a face din capitalism prietenul poporului este doar o litera din abecedarul democratiei? Cate pagini are acesta? Ce vor liderii noii Piete a Universitatii.

Raspunsurile in aceasta seara de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan!

Etichete
Comenteaza