Boc despre candidaţii USL la Primărie şi CJ Cluj: "Ce glumă bună!"

Boc despre candidaţii USL la Primărie şi CJ Cluj:
Boc este mulţumit de candidaţii Uniunii Social-Liberale (USL) pentru fotoliile de primar în Cluj-Napoca şi de preşedinte al Consiliului Judeţean. "Sper să nu-i schimbe până la alegeri", a adăugat el.

Candidatul USL la funcţia de primar în Cluj-Napoca este senatorul Marius Nicoară, fost preşedinte al CJ Cluj, post pentru care va candida parlamentarul Horea Uioreanu. "Ce glumă bună!", a exclamat Emil Boc când a aflat cine sunt candidaţii USL pe cele două fotolii, decizie validată aseară de Birourile Permanente ale PSD şi respectiv PNL. "Sper să rămână tot ei candidaţi, să nu-i schimbe până la alegeri", a adăugat Boc.

De altfel premierul, prezent astăzi într-o vizită de lucru pe şantierul centurii de ocolire Est a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele-Apahida, s-a referit în mai multe rânduri dezaprobator la Uioreanu şi la Nicoară, despre care a spus că "nu urmăresc interesele clujenilor".

De altfel Boc este convins că USL nu va câştiga alegerile de anul viitor şi le-a recomandat liderilor uniunii, Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL) să-şi pregătească "rucsacul de opoziţie încă patru ani". "Nu vor avea 50% la alegeri în niciun caz", a spus el.

Comenteaza