Boc: "Mafia imobiliară sponsorizează candidați păpușă la Primăria Cluj-Napoca. Au văzut că nu le merge cu mine"

Boc: "Mafia imobiliară sponsorizează candidați păpușă la Primăria Cluj-Napoca. Au văzut că nu le merge cu mine"

Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a vorbit iarăși despre ''ofensiva deșănțată'' a unor dezvoltatori imobiliari la adresa sa, în special în actuala campanie electorală. 

"Eu nu fac altceva decât să ofer clujenilor cele mai bune forme, ca să se bucure de o viață de calitate. Punerea căruței în fața cailor, așa cum s-a făcut în Florești, tragem ponoasele, și la fel cei din zona de Grigorescu, pentru că de la 7.000 la 70.000 s-a trecut la o creștere necontrolată, fără să se aibă grijă de infrastructură și atunci a trebuit să recuperăm noi acum și plătim oalele sparte și atunci trebuie să facem centură, metrou, etc. 

Acuma, dacă v-am spus acestea vă și explicația disperarea mafiei imobiliare de la Cluj care finanțeză câțiva candidați păpușă pe care să îi pună, într-un vis de-al lor, să poată să își facă meandrele și să își vadă interesele, dacă s-ar putea să construiască blocuri și în sensul giratoriu. Pentru că au văzut că nu se poate cu mine. Au văzut că, în Zorilor, în loc de blocuri de 11-14 etaje au parc clujenii, la Expo Transilvania în loc de blocuri au parc, pentru mine, în primul rând, așa cum scrie în lege, e prioritar interesul public. 

Aveți exemplul Floreștiului, unde o locuire scăpată de sub control ...Eu nu vreau să trăiesc într-un oraș în care nu se poate respira. Poate că pe termen scurt se bucură ăia care bagă bani în buzunar, dar pe termen mediu însemnă că ar trebui toți să plecăm de aici din Cluj pentru că nu se mai poate locui. 

De aceea, am văzut o campanie și o finanțare disperată împotriva mea în ultimii ani. Uitați-vă în social media, în rapoartele oficiale să vedeți cu cât au sponsorizat. Nu e străin pentru nimeni. Nu toți dezvoltatorii imobiliari sunt așa, dar unii care doresc profit nelimitat finanțează candidați păpușă. Eu mizez pe buna credință a clujenilor. Clujul este atrăgător pentru că am ținut la calitatea vieții", a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Amintim că, alegerile locale vor avea loc duminică, 9 iunie 2024. 

Emil Boc a obținut un nou mandat de primar al Clujului la alegerile locale din anul 2020, după cele obținute în 2004, 2008, 2012, 2016.

Lista candidaților pentru funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca, la alegerile locale 2024. Ordinea este cea care se va regăsi și pe buletinul de vot:

1. Aurelia Cristea (PSD)

2. Călin-Valentin Cozma (AUR)

3. Emese Olah (UDRM)

4. Emil Boc (PNL)

5. Sorin-Valeriu Naș (S.O.S. România)

6. Dan-Micai Ioacob (PPUSL)

7. Viorel Băltărețu (propus de USR, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei))

8. Ramona-Victoria Strugariu (REPER)

9. Ioan-Sabin Sărmaș (independent)

10. Sorin-Virgil Vamoș (independent)

Pentru Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca s-au înscris partidele (în ordinea în care apar pe buletinul de vot): PSD, AUR, UDMR, PNL, S.O.S. România, PPUSL, Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei), REPER, PRM și candidatul independent Sorin-Virgil Vamoș.

Comenteaza