Boc: Opoziţia face zid împotriva justiţiei. Ponta răspunde: Boc e ca o femeie de serviciu din Parlament

Boc: Opoziţia face zid împotriva justiţiei. Ponta răspunde: Boc e ca o femeie de serviciu din Parlament
Preşedintele PDL, Emil Boc, a lansat, vineri, un adevărat atac la adresa Opoziţiei.
"Independenţa justiţiei e o condiţie fundamentală a statului de drept. Justiţia e independentă, şi aşa trebuie să rămână. PDL, indiferent de cine a fost vorba, nu s-a amestecat în actul de justiţie şi a respectat deciziile judecătoreşti. Solicităm acelaşi lucru PSD şi PNL", a declarat preşedintele PDL, Emil Boc, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PDL.

"Emil Boc, astăzi, a fost corect. Arestarea lui Nicolescu este pusă şi este făcută de PDL. Emil Boc, ca şef al PDL, îşi asumă aceste arestări şi spune foarte clar: Noi, PDL, îi vom aresta pe toţi românii care sunt împotriva noastră! Ăsta e Boc. Imaginea de astăzi a lui Emil Boc este identică cu imaginea acelei femei de serviciu în Parlament care a şters sângele după Sobaru, când s-a aruncat. Acum Băsescu are sângele celor care i se opun, iar Boc vine să ştergă sângele, ca presa să nu mai filmeze", spune Victor Ponta.

Boc şi Ponta au fost puşi cap în cap de cercetările procurorilor în legătură cu preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, membru PSD. Acesta a fost luat cu ambulanţa după ce a aflat că va fi arestat.
Comenteaza