Breaking news Video Bogdan Pivariu candidează pentru un nou mandat de primar al Floreștiului

Bogdan Pivariu candidează pentru un nou mandat de primar al Floreștiului
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Anunțul actualului edil din Florești a fost făcut la emisiunea ZIUA LIVE, marți, 16 ianuarie 2024.

Vorbind despre bugetul pe 2024, Bogdan Pivariu a spus că își dorește și că va construi bugete mai mari în anii următori.

Personal, îmi place bugetul pe anul acesta, dar pot spune că sunt sigur că vreau și că putem mai mult. O să construim bugete și mai mari în anii care urmează. Deja știm ce avem de făcut. Am construit o echipă care lucrează în concordanță, își armonizează tot ceea ce fac și suntem destul de eficienți. În viitor o să fim mai familiari și cu partea de digitalizare. Vă spun că sunt optimist că în anii care urmează vor fi bugete și mai mari”, a afirmat edilul celei mai mari comune din țară.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă asta înseamnă că va candida pentru un nou mandat de primar al Floreștiului, Bogdan Pivariu a replicat: „Sigur că da”.

Bogdan Pivariu are 39 de ani și este doctor în medicină veterinară. A intrat în politică în 2009, ca membru al Partidului Național Liberal. El a mai deținut funcția de viceprimar al Floreștiului, iar la alegerile locale din 2020 a fost ales primar al celei mai mari comune din țară.

Comenteaza