Campanie de conştientizare a alegătorilor la Cluj VIDEO

Campanie de conştientizare a alegătorilor la Cluj VIDEO
Dacă nu votezi, altcineva are pregătită o ştampilă să voteze şi pentru tine. Este doar unul din mesajele unei campanii lansate de agenţia de publicitate Trend Communication. Campania îşi propune să îi convingă pe clujeni să se informeze corect despre alegerile de luna viitoare şi, mai ales, să se prezinte la urne.

Campania Trend Communication se adresează în primul rând alegătorilor cu un grad de educaţie ridicat, care privesc cu pesimism şi scepticism opţiunile oferite în ultima perioadă de politica românească. Scopul acţiunii este acela de a le atrage atenţia despre pericolele pe care pe presupune absenteismul de la urne.

"Votul lor e mai uşor fraudabil, fără să ştie că a votat el poate să voteze cu un partid sau cu altul, după cum se ştie că s-a întâmplat în destule rânduri", a spus Alexandru Demian-Groza, political marketing specialist.

Campania se va desfăşura în toate mediile de informare şi prezintă elementele negative ale politicii româneşti: promisiuni deşarte, pomeni electorale şi voturi cumpărate.

"Se va desfăşura în primul rând pe on-line, deoarece publicul ţintă al campaniei stă mai mult pe on-line decât în mediile obişnuite off-line, pe facebook, prin alte mijloace social-media şi vom face astfel încât să afle şi presa off-line", mai spune Alexandru Demian-Groza.

Campania Trend Communication se va desfăşura până pe 9 decembrie, ziua alegerilor parlamentare.

 

Comenteaza