Când și-ar putea anunța Alin Tișe candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Cluj: „Sper să reușim să fim învingători”

Când și-ar putea anunța Alin Tișe candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Cluj: „Sper să reușim să fim învingători”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Conducerea PNL Cluj a validat candidatura lui Alin Tișe la funcția de președinte al forului administrativ județean clujean pentru alegerile locale din 9 iunie.

Președintele Consiliului Județean Cluj le-a mulțumit colegilor liberali pentru încredere și a transmis că, urmează să-și anunțe, oficial, candidatura pentru un nou mandat în fruntea CJ Cluj.

Candidatura mea la județ a fost validată la una din ședințele trecute. Există și la nivelul Consiliului Județean aceeași validare ca la primării. Fiind validați de partid, urmează să anunțăm în curând, public, exact pașii care urmează. Din punct de vedere formal, partidul ne-a nominalizat. Eu, personal, mulțumesc colegilor, din nou, pentru această încredere manifestată. Sper să reușim să fim învingători. De asemenea, sper să venim în asentimentul colegilor și a celor care cred în proiectele noastre. Conform graficului de alegeri, cred eu că, în maximum o lună, chiar mai puțin, trebuie anunțate candidaturile. Potrivit noului grafic, cred că în luna aprilie trebuie anunțate toate candidaturile plus listele. Nu mai este foarte mult timp”, a declarat, la Napoca Live, Alin Tișe.

Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj a validat, vinerea trecută, candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primăria municipiului Cluj-Napoca, dar și a altor primari din județ.

Amintim, Alin Tișe a câștigat alegerile locale din 2020 cu ușurință, acumulând 50,45% din voturile clujenilor. Șeful CJ Cluj se află la cel de-al treilea mandat în fruntea forului administrativ județean. 

Comenteaza