Candidaţii USL pentru Consiliul Local Cluj-Napoca

Candidaţii USL pentru Consiliul Local Cluj-Napoca
Social-democraţii şi liberalii clujeni şi-au stabilit o listă de candidaţi pentru forul local. În fruntea acesteia se află Steluţa Cătăniciu şi Mircea Jorj.

Dacă liberalii au fost primii care şi-au anunţat candidaţii pentru Consiliul Judeţean, social-democraţii le-au luat-o înainte în privinţa candidaţilor de consilieri locali. Ei se laudă că au cea mai tânără echipă de candidaţi din istoria PSD. La liberali, lista este condusă de Steluţa Cătăniciu, liderul incontestabil al opoziţiei din acest mandat al Consiliului Local.

"Media de vârstă a candidaţilor noştri este de 40 de ani. Este cea mai tânără echipă pe care a avut-o vreodată PSD-ul pentru consiliile municipale. Este o nouă generaţie, o schimbare de gardă. Nu vreau ca reprezentanţii noştri în viitorul Consiliu Local să fie maşini de vot, vreau să fie oameni cu viziune", a anunţat deschizătorul listei, preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj. Printre ocupanţii listei merită amintiţi, pe lângă Jorj, actualii consilieri locali Claudia Anastase şi Ioan Vuşcan (cel de-al treilea consilier în funcţie, Remus Lăpuşan, va candida la Consiliul Judeţean), dar şi preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a PSD, Gabriel Oniga. Prezent pe listă, dar pe un loc neeligibil, este şi fostul revoluţionar, liderul protestelor de astă-iarnă din Piaţa Unirii, Viorel Luca.

La liberali însă, cu excepţia Steluţei Cătăniciu, care a purtat uneori singură stindardul opoziţiei în Consiliul Local Cluj-Napoca, nu se regăsesc alţi actuali consilieri. În schimb, apar o serie de nume noi, mai cu seamă din mediul de business, ingineresc ori economic. Italianul liberalilor, Giacomo Dreoni, se află pe poziţia a patra pe lista liberalilor, respectiv a şaptea pe lista comună a USL Cluj. Lista finală va fi depusă astăzi la Biroul Electoral Municipal, alături de candidatul USL Cluj la funcţia de de primar, senatorul liberal Marius Nicoară. Lista finală a USL - liberalii o vor supune pe a lor votului în Biroul Permanent Judeţean în această dimineaţă - va fi deschisă de Steluţa Cătăniciu, urmată de Mircea Jorj şi apoi, alternativ, de către un liberal şi un social-democrat.

Candidaţii PNL pentru Consiliul Local

1. Steluţa Cătăniciu
2. Ovidiu Valeriu Florian
3. Ioana Sanda Borza
4. Giacomo Dreoni
5. Elena Uioreanu
6. Doru Mugurel Stoica
7. Adrian Mureşan (din partea PC)
8. Dan Ştefan Tarcea
9. Ioan Bîldea
10. Ruxandra Ioana Avram
11. Ioan Sabin Sărmaş
12. Nicolae Marius Roman
13. Anca Maria Cociş
14. Gabriela Iuliana Moldovan
15. Sorin Clinciu
16. Călin Vasile Lupuşor
17. Octavian Iuliu Fodor
18. Sorin Ţepuşe

Candidaţii PSD pentru Consiliul Local

1. Mircea Jorj
2. Ioan Vuşcan
3. Claudia Anastase
4. Gabriel Oniga
5. Anca Mureşan
6. Ovidiu Chifor
7. Dan Morar
8. Irimie Popa
9. Flavius Milăşan
10. Cristian Mogoş
11. Maria Macrea
12. Viorel Luca
13. Simona Paulukat
14. Puiu Şumlea
15. Cătălin Vasiloiu
16. Sebastian Mărginean

 

 

Etichete
Comenteaza