Candidează Mircea Geoană la alegerile prezidențiale? Răspunsul dat de secretarul general adjunct al NATO

Candidează Mircea Geoană la alegerile prezidențiale? Răspunsul dat de secretarul general adjunct al NATO
| Foto: zf.ro

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a participat, vineri, la un eveniment în Galaţi, unde a fost întrebat, din nou, dacă va candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Politicianul a răspuns că nu amestecă lucrurile, atât timp cât este pe această funcţie a NATO se preocupă de problemele Alianţei.

"Vă repet, mai ales într-un moment atât de complicat ca acesta, principala mea preocupare este ca împreună cu secretarul general să pregătim un summit NATO la Washington, aniversar, de mare, mare succes. Şi aşa cum am spus, nu îmi place să amestec lucrurile, atâta vreme cât sunt la NATO, îmi văd de treaba la NATO. Dacă mă invitaţi încă o dată la Galaţi, vin cu plăcere şi vă spun care sunt planurile mele de viitor", a spus Geoană, întrebat dacă va candida şi când îşi va anunţa candidatura.

Mircea Geoană a vizitat, vineri, şantierul naval VARD Brăila şi a mers apoi la Universitatea Danubius din Galaţi unde şi-a lansat cartea "Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO". 

Comenteaza