Ce a spus Nicolae Ciucă de întâlnirea cu șefa USR: „Să vadă întâi care sunt problemele din interiorul partidului său”

Ce a spus Nicolae Ciucă de întâlnirea cu șefa USR: „Să vadă întâi care sunt problemele din interiorul partidului său”

Preşedintele Partidului Naționnal Liberal a afirmat, joi seară, că Elena Lasconi, liderul USR, ar trebui să se preocupe în principal de problemele din propriul partid şi nu de ceea ce ea însăşi a numit ”igienizare” în cadrul PNL.

”Dacă nu mă înşel, mâine, doamna Elena Lasconi - pe care o felicit încă odată - împlineşte o lună de când a preluat conducerea partidului USR şi cred că în această lună nu a reuşit să vadă cu adevărat toată perspectiva de la acest nivel politic. Eu cred că dumneaei are în continuare timp şi preocuparea necesară să vadă care sunt problemele din interiorul USR şi după aceea să dea sfaturi celorlalţi lideri politici”, a declarat, joi seară, la B1 TV, Nicolae Ciucă, întrebat despre declaraţia Elenei Lasconi referitoare la necesitatea unei igienizări în cadrul PNL.

 Nicolae Ciucă a atacat-o pe Elena Lasconi cu rezultatul la alelerile din 9 iunie: ”Când vine vorba de igienizare, eu cred că cel mai cea mai bună soluţie au pentru această operaţiune au folosit-o românii la alegenile locale şi vedem care este nivelul pentru fiecare dintre noi. Şi mă opresc aici”, scrie news.ro.

Preşedintele PNL a anunţat că este în continuare deschis la dialog.

”Rămân în continuare deschis la dialog (…) Există disponibilitate pentru dialog, dar nu săptămâna aceasta. Mai vedem cum sunt declaraţiile viitoare”, a adăugat Ciucă.

Luni seară, Elena Lasconiâ anunţa că în această săptămână va discuta cu reprezentanţii PNL.

Ea declara, însă, că liberalii ar trebui să facă ”puţină curăţenie, igienizare” în interiorul formaţiunii aprecia că nu se poate discuta despre o alianţă între PNL şi USR. 

Liberalii au criticat declaraţia preşedintelui USR, iar întâlnirea dintre PNL şi USR nu a mai avut loc.

Comenteaza