Ce le-a promis candidatul Ponta clujenilor

Ce le-a promis candidatul Ponta clujenilor
Premierul Victor Ponta și-a lansat, marți, candidatura la alegerile prezidențiale 2014, în cadrul Consiliului Naţional al PSD de la Craiova, ocazie de care a profitat pentru a prezenta publicului planurile pe care acesta le are cu privire la viitorul ţării noastre. Nici clujenii nu au fost uitaţi de pe listă, întrucât premierul nu a uitat să amintească de probleme din judeţ.

Promisiunile actualului premier care candidează acum pentru a fi preşedintele României nu au ocolit Clujul. Vezi ce promite Ponta că va executa dacă va ieşi învingător la alegerile din septembrie.

Aeroportul Internaţional Cluj se află pe lista obiectivelor care se află în atenţia lui Victor Ponta, care susţine că este nevoie de investiţii în continuare pentru a păstra instituţia la un nivel superior."Ştiu foarte bine câţi bani trebuie să investim în continuare pentru a avea la Cluj sau Tg. Mureş aeroporturi cu standard internaţional", a declarat Ponta în discursul pe care l-a ţinut marţi la inaugurarea candidaturii sale.

Domeniul sănătăţii, un domeniu controversat în ţara noastră, nu a fost uitat de premier, care a profitat de ocazie şi le-a promis clujenilor că vor avea un spital modern în oraş.
"Am vorbit de spitalele deschise, dar nu vreau să uit că România va avea cel mai puternic laser din lume, dar este ţara în care românii sunt plimbaţi pe targă între clădirile acestui spital şi vreau să fiu acel preşedinte sub care România va avea spitale moderne la Cluj, la Iaşi şi la Craiova."

 

Comenteaza