Ce sfaturi de călătorie are liberalul Radu Moisin pentru "deputatul pe stil HaiHui" Sabin Sărmaș, care a anunțat că ia la picior județul Cluj

Ce sfaturi de călătorie are liberalul Radu Moisin pentru "deputatul pe stil HaiHui" Sabin Sărmaș, care a anunțat că ia la picior județul Cluj

Radu Moisin îi transmite lui Sabin Sărmaș câteva sfaturi de călătorie, după ce deputatul clujean a anunțat în mediul online că pleacă la pas prin județ că să rămână "conectat la rădăcinile sale și la oamenii care l-au susținut".

"Inspirat probabil de succesul vloggerilor de călătorie de la ʺHaiHui în doiʺ, fostul meu coleg din PNL, domnul deputat Sabin Sărmaș, după ce a aruncat fumigene panicarde în spațiul public privind soarta proiectului metroului clujean (proiect la care nu știu să fi contribuit în lunga sa activitate de consilier local PNL și Prim-vicepreședinte PNL Cluj-Napoca), a luat-o la pas prin județul Cluj.

Îi recomand fostului meu coleg să treacă și pe la primarii din zona montană, în primul rând să-i cunoască pe acești oameni, care au numeroase probleme administrative și de relaționare cu birocrația sufocantă de la București. O mână de ajutor în plus nu strică niciodată!", a scris pe Facebook deputatul PNL Radu Moisin.

"De asemenea, dacă tot a trecut sau urmează să treacă prin Gilău (comună sufocată de tranzitul traficului greu spre și dinspre Oradea) și, conform propriei sale declarații postate pe pagina sa când a anunțat debutul călătoriei, în trecut s-a întâlnit cu numeroși miniștri și alte oficialități de la nivel central, poate reușește să le reamintească acestora faptul că anul acesta ʺsărbătorimʺ 20 de ani de la începerea lucrărilor la Autostrada Transilvania iar, în afară de Guvernul Emil Boc care a dat în circulație 52 de km din această autostradă (secțiune care, împreună cu Centura Vâlcele-Apahida realizată de același guvern, a eliminat aproape tot traficul greu de tranzit prin Municipiul Cluj-Napoca), celelalte guverne nu au prioritizat-o la fel de mult", mai spune Moisin.

"În altă ordine de idei, după 3 ani și 8 luni de mandat în care eu am participat ca parlamentar PNL la numeroase evenimente publice din Gilău, Mărișel, Călățele și Săcuieu (comune mari de pe traseul HaiHui) și am bătut străzile comunelor, iată că altor parlamentari apropierea următoarelor alegeri le stârnește în mod brusc interesul cunoașterii propriului județ!" - punctează Radu Moisin în postarea cu "sfaturi de călătorie pentru deputatul pe stil HaiHui!".

Mesajul lui Radu Moisin vine după ce deputatul clujean Sabin Sărmaș a anunțat, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, călătoria care marchează încheierea mandatului său de deputat: județul Cluj la pas. Sărmaș spune că va merge pe jos 150  de kilometri ca să rămână "conectat la rădăcinile sale și la oamenii care l-au susținut" și îi invită pe clujeni să îl urmeze online în călătoria sa. 

"Nu uita de unde ai plecat! Asta înseamnă de fapt să nu te dezrădăcinezi. Dacă o faci nu mai ești tu. Copilul din tine moare, omul bun se pierde. Asta e cea mai mare frică a mea. (...) Nu poți fi un bun politician fără să rămâi și tu omul bun de la-nceput. Și bunătatea o găsești mereu acolo unde s-au înfipt rădăcinile tale de copil.
Pentru mine locul acesta e la țară, așa ca de maine îmi iau cortul în sparte, o pereche de încălțări bune și iau la picior județul Cluj, de la un capăt la altul. (...) E singurul mod în care cu adevărat poți să te reconectezi, în tihnă, la oameni. Nu din birou, nu de la televizor, nu de la adunări făcute de partid sau de la o câmpenească, ci de pe ulițele și dealurile lor", a scris Sabin Sărmaș în mesajul postat joi.

Comenteaza