Ce spune Ciolacu despre întâlnirea cu Geoană / Împreună am participat la ziua unui jurnalist celebru; nu am purtat negocieri politice

Ce spune Ciolacu despre întâlnirea cu Geoană / Împreună am participat la ziua unui jurnalist celebru; nu am purtat negocieri politice
| Foto: facebook.com/guv.ro

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că în cadrul recentei întâlniri private pe care a avut-o cu Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, nu a intrat în negocieri politice cu acesta pe tema candidaturii la prezidenţiale, discuţiile fiind despre "fotbal, politică şi înot".

El a răspuns astfel întrebat de presă dacă i-a făcut o ofertă politică lui Mircea Geoană în cadrul reuniunii private la care au participat recent cei doi, la un restaurant din Bucureşti, cu ocazia zilei de naştere a jurnalistului Marius Tucă, scrie Agerpres. 

"Eu acolo, împreună cu domnul Geoană, cu domnul Victor Ponta şi cu alţi invitaţi, cu mama domnului Tucă, deci a fost foarte multă lume invitată, nu exagerat de multă, am participat la ziua unui jurnalist celebru în România. Un jurnalist pe care şi eu, şi Sorin (Sorin Grindeanu - n.r.), şi Olguţa (Olguţa Vasilescu - n.r.) sunt ferm convins că-l urmăream la televizor când încă eram pe la tineret, fiecare dintre noi, şi de la care, cu toţii, am învăţat", a afirmat Marcel Ciolacu.

Premierul a punctat că în seara respectivă, discuţiile nu au vizat negocieri politice.

"Normal, când se strâng mai mult de doi români, vorbesc despre fotbal şi despre politică. În seara aceea am vorbit şi despre înot, dar nu am intrat în negocieri politice", a mai declarat Ciolacu.

Comenteaza