Ce spune Rareș Bogdan despre întâlnirea Geoană-Ciolacu: „Pentru noi nu e o surpriză. Finala prezidenţială va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu”

Ce spune Rareș Bogdan despre întâlnirea Geoană-Ciolacu: „Pentru noi nu e o surpriză. Finala prezidenţială va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant, că pentru ei nu e o surpriză, pentru că până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să le explice că vine din spuma mării.

Liberalul a mai spus că a fost o reuniune a social-democraţilor care au aceeaşi simţire, în cuget și în proiecție.

„Pentru noi nu e o surpriză pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării dar dânsul e politician cu ştate vechi, a condus PSD, a fost candidat la preşedinţie, deci nu este altceva decât întâlnirea actualului preşedinte cu foşti preşedinţi. Este o reuniunea a social-democraţilor care au aceeaşi simţire, în cuget şi în proiecţie şi nu este nimic nou”, a afirmat Rareș Bogdan, potrivit news.ro.

Europarlamentarul a vorbit și despre scenarii posibile în cazul alegerilor prezidențiale.

”Din punctul meu de vedere, domnul Geoană nu are şanse să intre în turul doi. În turul doi, lucrurile sunt cât se poate de clare, uitându-ne la bazinele electorale. Este indiscutabl că în turul doi, candidatul stângii, Marcel Ciolacu, candidatul dreptei, Nicolae Ciucă, vor fi acolo”, a mai spus Rareş Bogdan, despre ce se va întâmpla în turul doi de scrutin.

Despre scenariul susţinerii lui Mircea Geoană în turul doi, dacă Nicolae Ciucă nu ar primi voturile, Rareş Bogdan a dar asigurări că PNL va intra în turul doi la prezidenţiale. ”Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi. Vom intra în turul doi, şi ne vom bate cu candidatul stângii, Marcel Ciolacu. Finala va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu şi sunt absolut convins că toţi ceilalţi se vor pune în spatele domnului Ciucă sau a domnului Ciolacu”.  

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

Comenteaza