Chiţoiu, acuzat de trădare în PNL

Chiţoiu, acuzat de trădare în PNL
Omul numărul doi în partid, cel pe care Crin Antonescu l-a lăsat la comanda PNL cât timp el s-a mutat cu sediul, temporar, la Cotroceni, vicepremierul Daniel Chiţoiu a ajuns să fie acuzat în partid de trădare şi chiar de vânzare a partidului către PSD.

 Potrivit unor surse de la vârful PNL, care au confirmat, pentru ZIUA de CLUJ, existenţa acestor suspiciuni la adresa lui Chiţoiu, liberalii îl învinovăţesc de sabotarea candidaturii lui Nini Săpunaru la Ministerul Transporturilor.

Chiţoiu este cel bănuit că ar fi sursa de la care Victor Ponta a aflat că propunerea PNL va fi Săpunaru, până numele candidatului propus era cunoscut doar de un cerc extrem de restrâns de liberali. Acuzele aduse lui Chiţoiu au mers până la trădare şi vânzarea PNL către PSD. Potrivit portalului Pesurse.ro, ministrului de Finanţe i se mai reproşează livrarea către PSD a locurilor negociate de liberali la instituţiile subordonate ministerului său.

Potrivit aceleiaşi surse, Chiţoiu nici nu i-ar mai răspunde la telefon lui Crin Antonescu, şeful PNL având nevoie de „intervenţii" pentru a sta de vorbă cu ministrul său, vicepremierul ascultând doar comenzile lui Ponta şi ale fostului lider liberal Dan Radu Ruşanu, actualmente preşedinte al ASF.

 

 

 

Comenteaza