Cine ar putea candida la şefia PSD Cluj-Napoca VIDEO

Cine ar putea candida la şefia PSD Cluj-Napoca VIDEO
Mircea Jorj poate continua ca şef la PSD CLuj-Napoca, dar încurajez şi alte candidaturi, a spus aseară la Realitate TV Cluj liderul social-democraţilor din judeţ, Remus Lăpuşan. La mijlocul lunii martie vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Cluj-Napoca. Funcţia ocupată acum de Mircea Jorj este vizată de mai mulţi colegi de partid, printre care Irimie Popa, consilier local, şi Gabriel Oniga, consilierul ministrului de Interne Radu Stroe.

Remus Lăpuşan crede că organizaţia municipală a PSD a obţinut rezultate foarte bune, aşa că actuala conducere ar putea să îşi continue mandatul. Cu toate astea, aşteaptă şi alte candidaturi pentru şefia PSD Cluj-Napoca.

Întrebat dacă îi încurajează, spre exemplu, pe Irimie Popa şi pe Gabriel Oniga să candideze la şefia PSD Cluj-Napoca, liderul PSD Cluj a menţionat că "eu îi încurajez să candideze inclusiv la organizaţia judeţeană. Nu există niciun fel de problemă. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare. Sunt într-o relaţie foarte bună cu Mircea Jorj. Nu am să-i reproşez în momentul în care veniţi dumneavoastră să speculăm pe altă temă"

Analiştii politici cred că evenimentele din ultima perioadă arată că Mircea Jorj nu se mai bucură de susţinere din partea organizaţiei judeţene.

"La alegerile generale, strict din afară, se vede că nu are cea mai bună susţinere. Nici la locale nu a avut, nici la generale. Pe de altă parte, după cum sublinia şi domnul preşedinte Lăpuşan, dacă au fost rezultate bune nu s-ar susţine o schimbare", a menţionat redactorul-şef al ZIUA de CLUJ, Titus Crăciun.

Membrii PSD Cluj-Napoca sunt chemaţi să îşi aleagă noua conducere la mijlocul lunii martie.

 

Comenteaza