Ciolacu, ironic cu Mircea Geoană: După ce am vorbit cu el, am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”

Ciolacu, ironic cu Mircea Geoană: După ce am vorbit cu el, am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”
| Foto: adevarul.ro

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, s-a ținut de glume când a fost întrebat dacă i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale din partea PSD.

Prim-ministrul a fost întrebat marţi, dacă i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale, așa cum a susţinut fostul lider PSD, actual secretar general adjunct al NATO.

“După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Social-democratul a mai fost întrebat dacă l-a vizitat pe Geoană, cu Mihai Tudose, aşa cum susţine fostul lider al PSD. 

“Împreună sau…?  Eu nu o să propun… eu sunt preşedintele Partidului Social-Democrat. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist de această dată,  de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD-ul şi eu personal, nu că n-am să propun, nici nu o să-mi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD-ului”, a mai afirmat Ciolacu. 
 
Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană, exclus din partid, afirmă că oficiali ai PSD, printre care Marcel Ciolacu, au mers la el ”în birou” să îi ceară să candideze pentru alegerile prezidenţiale, susţinut de PSD. El explică faptul că, pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, PSD nu are capacitatea de aduna voturi pentru a câştiga scrutinul.

Comenteaza