Foto Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „Între autoritățile locale și cele centrale este o armonizare foarte bună”

Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „Între autoritățile locale și cele centrale este o armonizare foarte bună”
| Foto: ZIUA de CLUJ
Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „Între autoritățile locale și cele centrale este o armonizare foarte bună”
Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „
Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „

Prezenți la inaugurarea noului terminal de plecări al Aeroportul Internațional din Cluj, liderii celor două partide aflate la guvernare, Marcel Ciolacu, premier și președinte PSD, și Nicolae Ciucă, președinte al Senatului și al PNL, au avut doar cuvinte de laudă la adresa Clujului.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat în prima vizită oficială la Cluj din această postură, a spus că această investiție va face Clujul mai accesibil pentru întreaga lume.

Ceea ce inaugurăm astăzi nu este doar dovada concretă a progesului nostru tehnologic și logistic, ci și un catalizator major pentru creșterea economică a acestei zone. Extinderea terminalului reprezintă mult mai mult decât adăugarea de noi porți și facilități suplimentare pentru pasageri. Este cel mai clar semnal că economia se dezvoltă solid, simbolizează deschiderea către noi oportunități economice și consolidarea poziției județului ca un hub de transport regional.

În primul rând, zona va atrage un flux mai mare de turiști și călători de afaceri. Mai multe companii aeriene vor fi încurajate să adauge destinații și zboruri directe. Asta va face Clujul mult mai accesibil pentru întreaga lume. În al doilea rând, acest proiect este o investiție strategică în infrastructură care va atrage noi fluxuri de investiții. Va fi un imbold pentru alte companii din diverse industrii să își stabilească în Cluj sediile regionale sau să-și extindă operațiunile.

În concluzie, extinderea terminalului aeroportului înseamnă mai mult decât îmbunătăţirea unei facilităţi de transport. Înseamnă un motor de creştere economică şi o fundaţie pentru un viitor mai prosper. Este şi un simbol al ambiţiilor noastre colective şi sunt convins că beneficiile acestei investiţii se vor resimţi, pe termen lung, în fiecare aspect al vieţii economice şi sociale”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „

Ciolacu: „Proiect realizat cu fonduri europene prin colaborarea între un ministru social-democrat și o administrație locală liberală”

Liderul social-democrat a mulţumit tuturor celor implicaţi în acest proiect – de la proiectanţi şi constructori, la autorităţile locale, naţionale şi parteneri europeni.

Fără efortul vostru comun, fără angajamentul şi profesionalismul echipelor care au lucrat aici, această realizare nu ar fi fost posibilă. Este un exemplu concret cum prin cooperare și viziune strategică putem atinge obiective amibțioase care contribuie la dezvoltarea României. Mai mult, acesta este un proiect realizat cu fonduri europene prin colaborarea între un ministru social-democrat și o administrație locală liberală”, a conchis premierul.

Liderul Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, i-a lăudat pe Emil Boc și pe Alin Tișe.

Domnule primar Emil Boc, domnule Alin Tișe, parte din tot ceea ce se întâmplă astăzi aici are o contribuție majoră a implicării domniilor voastre. Sunt deosebit de bucuros și onorat să particip la aceste evenimente. Venim cu o infrastructură așteptată de mult de către clujeni și de cei care trăiesc în această regiune.

Este un model de obiectiv care s-a realizat prin colaborarea foarte bună între autoritățile locale, iar aici trebuie să punem în evidență colaborarea foarte bună între președintele Consiliului Județean, Alin Tișe și edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Între autoritățile locale și cele centrale este o armonizare foarte bună între eficientizarea implementării fondurilor europene, a fondurilor de la bugetul de stat, dar și a fondurilor proprii, ale Aeroportului Cluj. Culoare politică nu contează. Important este să facem ce avem de făcut pentru oameni”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Ciolacu și Ciucă laudă dezvoltarea Clujului: „

Președintele Senatului a mai spus că investiţiile sunt cele care ajută la dezvoltarea comunităţilor, a regiunilor, a țării.

Toate acestea vin în folosul mediului de afaceri, în folosul îndeplinirii obiectivului de a consolida şi dezvolta clasa de mijloc în mediul urban şi totodată, de aici să ne putem orienta atenţia către clasa de mijloc din mediul rural, pentru că acesta este obiectivul nostru. Dați-mi voie să închei subliniind considerația și aprecierea pentru ce au făct Alin Tișe și Emil Boc, sprijinind și urmărindu-și îndeplinirea obiectivului de a păstra Cluj-Napoca în top 10 orașe din Europa din punct de vedere al calității vieții. De asemenea, împreună să păstreze Clujul în topul județelor din România care absorb fondurile europene și știu cum să implementeze aceste fonduri”, a precizat Ciucă.

Comenteaza