Cîțu, despre locul ocupat de PNL în sondaje: „Puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”

Cîțu, despre locul ocupat de PNL în sondaje: „Puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”
| Foto: digi24.ro

Preşedintele liberalilor Florin Cîţu afirmă, luni, că PNL putea fi ”mult mai sus” în sondaje, dacă nu existau ”câteva sincope” în ultimele trei luni şi de aceea este necesară o evaluare intermediară a performanţei miniştrilor şi Guvernului.

”Pe mine mă interesează PNL să aibă o performanţă bună şi m-am uitat la câteva sondaje. Astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Președintele Senatului a adăugat că ”nu trebuie să ne ascundem în spatele unor scuze”, iar Guvernul trebuie să performeze pentru a putea gestiona toate crizele cu care se confruntă, alături de implementarea PNRR.  

 Întrebat cine a generat sincopele la care face referire, Cîţu a afirmat: ”Toate discuţiile le am în coaliţie”.  

Primele rezultate ale unor sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor sunt discutate în PNL, afirmă surse liberale. 

Conform surselor citate, liderul PNL a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor, iar unele dintre rezultate au sosit. 

Recent, în partid s-a discutat despre faptul că Florin Cîţu se gândeşte la o remaniere, în contextul în care PNL a crescut în sondaje. Ca urmare, liderul PNL consideră că este momentul să fie promovaţi oameni noi. 

În 7 februarie, Cîţu afirma că ar vrea să îi vadă pe membrii Cabinetului Ciucă venind cu mai multe soluţii. 

Comenteaza