Ciucă: "Am convenit ca până la soluţionarea problemelor să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea de premier''

Ciucă: "Am convenit ca până la soluţionarea problemelor să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea de premier''

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat vineri că liderii coaliţiei au decis să continue dialogul cu sindicatele din învăţământ, precizând, după ce a enumerat problemele existente li realizările Cabinetului, că a convenit cu partenerii de coaliţie ca pînă la soluţionarea problemelor să nu îşi depună mandatul şi să îşi asume în continuare responsabilitatea de premier.

”Am avut multe incendii – cu o mână am stins incendiile, cu alta am construit”, a declarat preşedintele UDMR Kelemen Hunor.

”Decizia luată de noi trei este o decizie corectă pe care ne-o asumăm împreună. Împreună o să continuăm”, a subliniat liderul PSD Marcel Ciolacu.

”Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în ontinuare responsabilitatea funcţiei de premier”, a anunţat Nicolae Ciucă.

Declaraţiile sunt făcute în contextul în care vineri era așteptat un anunţ al premierului Ciucă referitor la depunerea mandatului, pentru realizarea rotaţiei la guvernare, conform Protocolului PSD-PNL, dar şi în contextul crizei provocate de greva cadrelor didactice, de a cărei soluţionare este condiţionată schimbarea la conducerea Executivului, după cum a afirmat preşedintele Iohannis.

Etichete
Comenteaza