Ciucă, noi detalii despre numirea lui Mircea Abrudean la șefia SGG: „Avem toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie”

Ciucă, noi detalii despre numirea lui Mircea Abrudean la șefia SGG: „Avem toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie”
| Foto: fanatik.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului că până în acest moment, au toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie şi împreună cu premierul Ciolacu vor găsi o soluţie în acest sens. 

Potrivit liderului liberalilor, alte probleme de la nivelul guvernării sunt prioritare în acest moment.

„Am convenit ca după ce rezolvăm aceste probleme care sunt absolut prioritare şi necesare pentru bunul mers al guvernării şi pentru bunul mers al tuturor măsurilor pe care noi le-am luat să avem această discuţie cât de curând posibil. Nu este obligatoriu o prioritate”, a declarat preşedintele PNL, potrivit news.ro.

Nicolae Ciucă a arătat că ”Mircea Abdrudean a lucrat în fostul Guvern, a fost şeful Cancelariei şi a lucrat foarte bine”.

”Până în acest moment, avem toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie, cred că împreună cu domnul Marcel Ciolacu vom găsi o soluţie în acest sens”, a a spus fostul premier

Întrebat despre informaţia privind avizul negativ de la servicii, Ciucă a spus că ”acum două, trei luni, Abrudean a primit acces la documente clasificate de cel mai înalt nivel”.

”Nu am văzut acest aviz, nu se dă aviz pe chestia aceasta. Luăm în considerare să rezolvăm această problemă la nivelul coaliţiei”, a completat liberalul.

Comenteaza