Ciucă: “Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai importantă forță politică de dreapta din România, le mulțumesc”

Ciucă: “Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai importantă forță politică de dreapta din România, le mulțumesc”

Președintele Partidului Național Liberal a spus duminică seara, după exit-poll, că le mulțumește celor 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forță de dreapta din România.

"Suntem aici să celebrăm o victorie, este o victorie a românilor care astăzi au dat o lecţie de democraţie ieşind în număr mare la vot.

Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forță de dreapta din România și le mulțumesc.

Le mulțumesc românilor care au ieșit la vot că au optat pentru valorile europene, au spus NU extremismului și au votat alianța.

Le mulțumesc membrilor activi ai PNL care au dat dobada de dedicare, mobilizare, de spirit de sacrificiu și astfel am obținut aceste rezultate și sunt convins că vor face la fel până când procesele verbale vor fi finalizate.

Angajamentul PNL e de a nu dezamăgi alegătorii și a continua să construiască și să dezvolte comunități. 

Tăim într-o perioadă complexă din punct de vedere al securității. PNL va face tot ce-i stă în putință pentru a apăra interesele naționale

Având în vedere că mai avem în față alegeri în acest an, mă angajez să slujesc la fel de bine interesele românilor și ale României", a declarat Nicolae Ciucă.

Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde, realizat pe baza datelor culese până la ora 20.00, arată că Alianţa PSD-PNL este cotată la alegerile europarlamentare cu 54% din voturi, AUR - 14%, Dreapta Unită 11%.

Comenteaza