Update Video Foto Clujenii continuă protestele. "Urare" pentru liderul PSD: ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta”

Clujenii continuă protestele. "Urare" pentru liderul PSD: ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta”
Clujenii continuă protestele | Foto: newsro

Peste trei mii de persoane au protestat, joi seara, la Cluj-Napoca, faţă de modificarea codurilor penale. Oamenii au cerut din nou alegeri anticipate şi demisia preşedintelui PSD din fruntea Camerei Deputaţilor. ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta” este una dintre scandările preferate ale clujenilor care au pornit în marş pe străzile oraşului.

UPDATE - Sorin Bobis, unul dintre organizatorii marşului pentru Justiţie de la Cluj la Bucureşti, unde a participat la mitingul din 20 ianuarie din faţa clădirii Guvernului, a anunţat că va protesta 24 de ore din 24 şi, în acest sens, a şi montat un cort în Piaţa Unirii.

Bobis a declarat că va rămâne, alături de alţi protestatari, în centrul Clujului până când Viorica Dăncilă va demisiona din fruntea Guvernului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Clujenii s-au strâns în centrul municipiului pentru a protesta faţă de modificările la codurile penale, dar şi pentru a-şi arătat susţinerea faţă de DNA.  Oamenii au aplaudat decizia magistraţilor de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

”Liviu Dragnea, hoţ de meserie, tare drag ne-ai fi la puşcărie”, ”România curăţă hoţia”, dar şi ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta” sunt câteva dintre scandările protestatarilor clujeni. 

Oamenii au pornit apoi prin marş pe străzile oraşului, cerând demisia lui Liviu Dragnea, dar şi alegeri anticipate. Aproximativ trei mii de persoane participă la manifestare, pentru a treia seară consecutiv. S-a scandat ”Uniţi salvăm toată România”, ”Fără penali”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”

Protestatarii au fost însoţiţi de mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi. dar, ca de obicei, nu s-au înregistrat incidente, relatează newsro. 

Comenteaza