Colegii din PSD îl „împing” pe Ciolacu să candideze la prezidențiale! Premierul spune că nu s-a decis

Colegii din PSD îl „împing” pe Ciolacu să candideze la prezidențiale! Premierul spune că nu s-a decis
| Foto: digi24.ro

Social-democraţii vor ca Marcel Ciolacu să candideze la Preşedinţia României în 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD şi fost prim-ministru al României.

Totuși, preşedintele PSD a spus că nu a luat încă decizia de a candida la Preşedinţia României, dar crede că este timpul ca România să aibă un preşedinte de stânga.

Întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN dacă va candida la Preşedinţia României, premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, a spus: „Nu, nu am luat această decizie”.

Liderul social-democraților a mai spus că are convingerea că este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani în care ţara a avut preşedinte de dreapta.

„Nu neapărat (voi candida - n. r.). Sunt şi alţi oameni în România care sunt autentici de stânga. V-am spus că am stat de vorbă cu preşedintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuţie (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbeşi. E un om de stânga complet, un om care gândeşte de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate. Românii şi întreaga Europă, întreaga lume are nevoie de o conducere de stânga, să se reaşeze lucrurile”, a spus Ciolacu.

loading...
Comenteaza