Concurență puternică pentru Vasile Dîncu. Cine vrea să fie noul președinte al Consiliului Național PSD

Concurență puternică pentru Vasile Dîncu. Cine vrea să fie noul președinte al Consiliului Național PSD
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a anunţat vineri că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, care va fi aleasă la Congresul din 24 august. În acest moment, funcția e ocupată de liderul social-democraților clujeni, Vasile Dîncu.

"Mi-am depus candidatura pentru preşedinte al Consiliului Naţional. Să vedem ce spune Congresul", a spus Tudose, la sediul PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Întrebat în legătură cu funcţia de comisar european, Tudose a precizat că a declinat această propunere.

"Pentru funcţia de comisar, am declinat demult. Îl susţin pe Victor Negrescu", a adăugat Tudose.

PSD Cluj susține candidatura lui Dîncu pentru funcția de președinte al Consiliului Național PSD

Social democrații clujeni au stabilit că la Congresul Național al partidului, care va avea loc în 24 august, organizația județeană va trimite 20 de delegați.

„Este un moment deosebit de important pentru PSD Cluj și pentru întreaga noastră mișcare politică. Vom merge cu determinare și cu susținerea fermă a actualei echipe naționale, angajându-ne pentru stabilitatea și dezvoltarea României. 

În acest context, ne reafirmăm sprijinul pentru profesorul Vasile Dâncu, pe care îl vom susține în continuare pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD,” a mai spus Alexandru Cordoș.

Printre cei 20 de delegați desemnați se regăsesc Vasile Dâncu, Alexandru Cordoș, Răzvan Ciortea, Burz Florentin, Lăpușan Remus, Oleleu Ioan, Sacara Ovidiu, alături de președinți de organizații locale, primari, consilieri locali și județeni. 

Comenteaza