Congresul PNL, din ce în ce mai aproape. Când ar putea avea loc

Congresul PNL, din ce în ce mai aproape. Când ar putea avea loc
| Foto: Facebook.com/CongresPNL2021

Congresul PNL ar urma să aibă loc în data de 25 septembrie 2021, iar participarea va fi de 5.000 de persoane, este propunerea făcută la şedinţa conducerii partidului de liderul formaţiunii, Ludovic Orban.

Propunerea avansată de Ludovic Orban a fost ca data congresului PNL să fie 25 septembrie, iar participarea să fie de 5.000 de persoane, spun surse participante la şedinţa conducerii PNL, potrivit Mediafax.

Conform surselor citate, Orban le-ar fi spus colegilor săi că data propusă a fost convenită „cu partenerul nostru”, fără a menţiona clar dacă este vorba despre preşedintele Klaus Iohannis.

„Încă nu avem un congres în PNL. În acest moment nu există nicio moţiune depusă pentru candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Nu este niciun candidat oficial, nicio candidatură”, spunea înaintea şedinţei Florin Cîţu, întrebat dacă va candida pentru şefia PNL.

El apreciază că vor apărea mai multe candidaturi pe funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. „Când o să avem un congres mai multe candidaturi vor apărea. E o competiţie în PNL. Sunt foarte mulţi oameni buni care pot să preia conducerea PNL”, adaugă Cîţu. Acesta spune că data congresului nu este stabilită. „Totul depinde de cum evoluează pandemia”, conchide premierul.

Comenteaza