Consilier județean din Cluj, rămas fără funcție după ce a schimbat partidul

Consilier județean din Cluj, rămas fără funcție după ce a schimbat partidul
| Foto: turdanews.net

Consilierul județean Alin Popoviciu a rămas fără mandat. Instituția Prefectului Cluj a emis un Ordin de încetare a funcției înainte de expirarea duratei normale.

Decizia a venit în urma schimbării partidului de către Popoviciu pentru alegerile locale din acest an. Acesta a obținut mandatul în anul 2016 pe listele PSD, iar la alegerile din 27 septembrie candidează din partea altei formaţiuni.

„Este o victorie de etapă, prin care am dorit să transmitem un mesaj alegătorilor și cetățenilor județului nostru privind respectarea valorilor fundamentale, democratice și instituțiilor statului român. Electoratul nu mai poate fi păcălit de discursurile mincinoase ale celor care au descoperit, peste noapte, valorile liberalismului.

Este vorba de primari, consilieri județeni și locali ai Partidului Social Democrat care și-au trădat alegătorii și au ales calea oportunismului și a intereselor personale. Și așa vor rămâne în conștiința publică a comunităților!”, a declarat șeful PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Reamintim că PSD Cluj a solicitat emiterea ordinului de încetare a mandatelor primarilor, consilierilor județeni și locali care s-au înscris în alt partid decât cel în care au fost aleși, pentru alegerile locale din septembrie.

Comenteaza