Consilierul local care a apărut gol în sedința transmisă live, out din PSD

Consilierul local care a apărut gol în sedința transmisă live, out din PSD

Social democrații au anunțat că Albert Caraian, consilier local în Primăria Sectorului din Capitală, 1 și-a dat demisia din partid.

Consilierul Local PSD Sector 1 Albert Caraian care a intrat în direct, online, vineri, în şedinţa de Consiliu Local, în timp ce se afla la duș (detalii AICI), şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD.

"În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR", transmite Partidul Social Democrat, ]ntr-un comunicat.

Social democrații subliniază, însă, că "]n același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR".

Comenteaza