Cordoş cere şi el demisia lui Apostu, aflat în arest pentru luare de mită

Cordoş cere şi el demisia lui Apostu, aflat în arest pentru luare de mită
După arestarea primarului Sorin Apostu sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată, plouă cu cereri politice de demisie sau demitere a acestuia din funcţie. După TSD, PSD şi PNL ieri, senatorul Alexandru Cordoş (PSD) cere şi el astăzi acelaşi lucru, dar nu doar pentru Apostu, ci şi pentru premierul Emil Boc. "Au venit împreună, să continue împreună", spune el.

"Cerem echipei Apostu - Boc să-şi dea demisia şi să lase Clujul şi România, pentru că a fost suficient faptul că prin lipsa de profesionalism şi lipsa de performanţă economică au adus Clujului şi ţării un prestigiu negativ fără precedent", spune Cordoş. Acesta adaugă că Boc nu se poate disculpa prin faptul că nu ar fi ştiut de practicile primarului Sorin Apostu, aşa cum premierul a declarat luni seara la Cluj. "Au venit împreună la Primărie, şi de când actualul director era director tehnic, avea prerogative de primar. Nu poate veni acum Emil Boc să ne spună că nu ştia ce lucruri se întâmplă aici", spune el.


"Cei care au votat cu Puterea au fost răsplătiţi cu sumele alocate către primăriile PDL şi UDMR. Aceasta este sursa principală a corupţiei", a conchis Cordoş.

Comenteaza