Cu cine intră în competiția electorală de la Cluj partidul România în Acțiune, care îl sprijină pe Mircea Geoană la prezidențiale

Cu cine intră în competiția electorală de la Cluj partidul România în Acțiune, care îl sprijină pe Mircea Geoană la prezidențiale
| Foto: Facebook Parlamentul Romaniei

Partidul România în Acțiune (PRA) a depus la Biroul Electoral Județean Cluj listele cu candidații la alegerile parlamentare din 1 decembrie. Între aspiranții la un fotoliu de senator sau deputat regăsim un analist politic și un fost secretar de stat.

Conform datelor BEJ Cluj, lista Partidului România în Acțiune de la Cluj la alegerile pentru Senat este deschisă de Ciprian Marcel Pop, care este cadru didactic în cadrul UBB Cluj, urmat de Dan Goga, inginer, și de Iuliu Morar, tot inginer de profesie.

La Camera Deputaților, lista de la Cluj a Partidului România în Acțiune este deschisă de o fostă membră a PSD Cluj, Gabriela Ciot, fostă secretar de stat la Ministerul de Externe în Guvernul Viorica Dăncilă și cadru didactic universitar în cadrul UBB Cluj. 

Pe locul al doilea la Camera Deputaților se regăsește George Jiglău, analist politic și lector universitar la Facultatea de Științe Politice și Administrative din cadrul UBB Cluj.

El este urmat de Stânca Feneșan, de profesie jurist, și de Cristina Ispas, de profesie economist.

Comenteaza