Cu cine vrea USR să pună mâna pe primăria Cluj-Napoca. O nouă dezbatere publică între cei 3 candidați

Cu cine vrea USR să pună mâna pe primăria Cluj-Napoca. O nouă dezbatere publică între cei 3 candidați

Clujenii sunt invitați joi, 8 februarie 2024, la a doua dezbatere publică între candidații USR pentru primăria municipiului Cluj-Napoca.

Prima dezbatere între cei trei candidați a avut loc online, în data de 5 februarie. Clujenii au putut să pună întrebări și să voteze pe parcursul transmisiei favoritul primei dezbateri.

„Cum veți aborda cele 3 mari proiecte actuale - metrou, centură, tren metropolitan", „Ce i-ați spune lui Emil Boc la preluarea mandatului?", „Cum veți rezolva problema de la Pata Rât?" sau „Ce relație veți avea cu biserica?" au fost doar câteva dintre întrebările la care au răspuns candidații. Înregistrarea primei dezbateri poate fi urmărită AICI.

Am organizat prima dezbatere online, în regim de transmisie live, pentru a da șansa tuturor clujenilor interesați să participe din confortul propriului spațiu. Următoarele dezbateri le organizăm fizic, în mai multe părți ale orașului, astfel încât să venim și mai aproape de oameni, iar cetățenii care doresc să interacționeze fizic cu candidații, să o poată face," a transmis Oana Murariu, președinta USR Cluj.

Prima dezbatere fizică va avea loc joi, în data de 8 februarie, de la ora 19.00, în sala de conferințe de la Platinia, urmând ca pe parcursul lunii februarie să mai fie organizate încă două dezbateri și opt ieșiri în cartiere.

Candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca va fi desemnat de către organizație în 3 martie. Clujenii pot consulta CV-urile candidaților și alege favoritul și online, la adresa https://cluj.usr.ro/tu-alegi/

Comenteaza