CUI FOLOSESTE TRANSILVANIA – CUM se poate castiga Transilvania la Europarlamentare si Prezidentiale - Editie Speciala „Jocuri de Putere” de la Cluj

CUI FOLOSESTE TRANSILVANIA – CUM se poate castiga Transilvania la Europarlamentare si Prezidentiale -  Editie Speciala „Jocuri de Putere” de la Cluj
Ardelenii s-au saturat sa fie poligonul de incercare al politicienilor care se folosesc de istorie ca sa-i manipuleze si le cer sa transforme propaganda in munca, pentru a le demonstra ca batalioanele n-au trecut Carpatii degeaba.

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan muta „Jocuri de Putere" la Cluj-Napoca pentru a-i intreba pe ardeleni de cine sunt amenintati: de politicienii unguri sau de cei care se joaca de-a Romania pe Dambovita? Ce simte Transilvania cand dupa 96 de ani de la Marea Unire inca nu exista o autostrada care sa lege spatiul din interiorul arcului Carpatic de Vechiul Regat? De ce s-a pulverizat proiectul "Autostrada Transilvania" si se intarzie cu inca 1an finalizarea tronsonului Brasov-Comarnic?

Aflati de la 3 ardeleni plus unu, sociologul Vasile Dincu, liderul Grupului de la Cluj din PSD Ioan Rus, consultantul politic Cozmin Gusa si jurnalistul ardelean, Octavian Hoandra cum poate modifica Parlamentul legea care permite vanzarea terenurilor catre straini astfel incat extremistii maghiari sa nu plescaie de placere visand la pulverizarea Tratatului de la Trianon.

Au dreptate si argumente financiare valabile romanii care viseaza la iluzoria independenta a Transilvaniei sau sunt doar manipulati periculos?

De ce ar trebui sa tina cont reforma administrativa pentru a nu transforma regionalizarea si descentralizarea in instrumente in mainile unei noi generatii de baroni?

Numai la „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si invitatii sai ardeleni in DIRECT de la 22.00 de la Auditorium Maximum din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Etichete
Comenteaza