Video Cum va fi făcută lista PNL pentru Consiliul Județean Cluj. Tișe: „Vrem să acoperim întreg județul”

Cum va fi făcută lista PNL pentru Consiliul Județean Cluj. Tișe: „Vrem să acoperim întreg județul”
| Foto: ZIUA de CLUJ

Liderul forului administrativ județean clujean susține că, pentru lista candidaților PNL, își dorește să găsească oameni bine pregătiți profesionali, dar, în același timp, și toate zonele din județ să fie bine reprezentate.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a precizat, la ZIUA LIVE, că pe lista consilierilor liberali vor fi și reprezentanți ai femeilor, pensionarilor sau ai tinerilor.

Nu am conturat încă echipa consilierilor PNL. Urmează să o conturez și să o discutăm la partid, pentru a o aduce la forma optimă. Nu am decis cum va arăta. Ce pot spune este că, la fiecare mandat, mi-am dorit să fie pe listă reprezentanții tuturor organizațiilor pe care le avem în partid. Adică oameni care să aibă competențe profesionale, dar să fie și din rândul doamnelor, pensionarilor, tinerilor, din rândul organizațiilor din județ.

Încerc să găsesc un echilibru între aceste organizații reprezentativ județene care fac parte din acest partid. Același lucru îl am în minte și acum. Urmează să demarăm discuțiile. Dorința mea este să găsesc oameni pregătiți profesional, din organizațiile noastre, dar aceste organizații să fie reprezentate în mod corect, după rezultatele lor.

De asemenea, fiind vorba de o listă județeană, întreg județul trebuie să aibă o reprezentare corespunzătoare. De exemplu: Turda, Câmpia Turzii și comunele arondate acestor municipii, trebuie să aibă o reprezentare proporțională pe lista de județ. Pentru mine este foarte important să existe reprezentanți din întreg județul și să acoperim toate zonele”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

În actualul for administrativ județean clujean, mandatul 2020-2024, PNL are 18 mandate de consilieri județeni.

Comenteaza