Dăncilă, după protestele din Transilvania și Banat: "Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit"

Dăncilă, după protestele din Transilvania și Banat: "Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit"
| Foto: Diana Cimpean

Viorica Dăncilă a avut parte doat de proteste și huiduieli pe timpul vizitelor sale în Transilvania și Banat. Săptămâna trecută, a fugit preț de 4 ore de clujenii furioși pe Guvernul PSD.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureș, n.red.) și mă uităm cu câtă înverșunare, scandal și câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Și fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în fața dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în fața oamenilor cu acest proiect de țară. Nu au un proiect de țară. Singurul lor proiect de țară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Și spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine. Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că își doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Și să știți că nu a fost ușor.

De multe ori am stat și m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeți, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetățeni români care așteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care așteaptă să-și pună în aplicare programul local pentru comunitățile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranță pentru această țară. Sunteți dumneavoastră, care ați crezut în noi și nu avem voie să vă dezamăgim", a declarat Viorica Dăncilă, la Reghin, la o întâlnire electorale a Partidului Social Democrat.  

VEZI ȘI Dăncilă, după ce a fugit 4 ore de protestatarii din Cluj: "Violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte"

Comenteaza