De ce candidează din nou în tandem Emil Boc și Alin Tișe. "Despre asta e vorba"

De ce candidează din nou în tandem Emil Boc și Alin Tișe. "Despre asta e vorba"
| Foto: Carol Vlad / Ziua de Cluj

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, comentat decizia primarului și a președintelui CJ Cluj de a candida pentru noi mandate.

Mircea Abrudean a declarat la ZIUA LIVE că, în campania electorală de la Cluj, discuțiile se poartă pe marginea dezvoltării comunității și nu presupun critici.

„Sunt destul de prezent la Cluj, la evenimente organizate de colegii mei, în weekend-uri. Discutăm foarte mult despre proiecte de dezvoltare, asta înseamnă administrația la Cluj, dezvoltare, acesta e cuvântul cheie, nu discutăm despre o competiție electorală cum se practică în alte părți, nu ne certăm, doar arătăm ce am reușit să facem în unitățile administrativ teritoriale conduse de liberali, și vorbim de aproape 90 la sută din cetățenii acestui județ.

Până la urmă, faptul că domnul primar Emil Boc și domnul Alin Tișe și-au depus candidaturile arată că aici e despre continuitate, despre a duce mai departe proiecte mari, extrordinare, care cu siguranță vor fi finalizate, pentru că despre asta e vorba, de o administrație eficientă, cifre, dezvoltare. Cum spuneam, acesta e cuvântul cheie care exclude orice alt fel de discuții”, a declarat Mircea Abrudean la ZIUA LIVE.

Ciucă, îndemn către liberali: "Să ieşiţi şi să vorbiţi cu oamenii"

Secretarul General al Guvernului a comentat îndemnul adresat liberalilor de președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a ieși și de a vorbi cu oamenii în această campanie electorală.

„Aveţi nevoie în continuare să ieşiţi şi să vorbiţi cu oamenii. Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim, să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce am făcut până acum, să le recunoaştem ceea ce nu am reuşit să facem, dar să vadă în noi onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică”, a declarat, duminică, Nicolae Ciucă.

„Asta facem la Cluj de ceva vreme", a replicat Mircea Abrudean. "Este necesar și, până la urmă, avem cu ce ne lăuda... dar nu e vorba de laudă aici, cifrele ne arată și ne confirmă performanța oamenilor care conduc aceste administrații. Până la urmă, electoratul alege, dar obligația noastră e de a prezenta realitatea, de a arăta ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, totodată”, a mai spus Abrudean.

El susține decizia PNL Cluj de a merge pe mâna primarilor în funcție la alegerile locale doin 9 iunie.

„E normal să mergem pe mâna acelor oameni care au dovedit că fac performanță la nivel local și se implică pentru comunitățile lor. Eu îi primesc pe toți la mine, au ușa deschisă, dar colegii mei din Cluj sunt cei mai activi în a accesa sprijinul guvernamental. Din fericire, colegii au arătat că vor să se implice, să facă treabă. Rezultatele se văd. E importantă echipa, iar la nivelul județului Cluj avem o echipă bine închegată”, a conchis Secretarul General al Guvernului, liberalul Mircea Abrudean.

Comenteaza