Deputaţi pe Facebook şi Youtube. Vor face interviuri pentru a-şi promova activitatea online

Deputaţi pe Facebook şi Youtube. Vor face interviuri pentru a-şi promova activitatea online
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat un memorandum intern privind derularea unui proiect social media care va consta în realizarea de interviuri video cu deputaţii în scopul promovării online a activităţii acestora.

Proiectul, potrivit secretarului Camerei, Ioana Bran, constă în realizarea de inteviuri video cu deputaţii şi în urmărirea activităţii unui deputat pe durata unei zile întregi.

În interviuri, deputaţii vor exprima opinii referitoare la teme legislative de interes public, iniţiative legislative aflate în dezbatere sau vor prezenta activitatea parlamentară a lor sau a grupului din care fac parte.

Potrivit proiectului, un interviu nu va dura mai mult de 5 minute, iar nominalizarea deputaţilor intervievaţi va fi făcută de fiecare grup parlamentar.

La începtul fiecărei luni, fiecare grup va transmite Direcţiei social media numele unui parlamentar pentru interviu pentru luna în curs, iar clipurile realizate vor fi postate pe canalele oficiale ale Camerei Deputaţilor - Youtube şi Facebook, coordonarea proiectului fiind făcută de Direcţia social media a Camerei.

Comenteaza