Donald Trump: „O urăsc pe Taylor Swift!”

Donald Trump: „O urăsc pe Taylor Swift!”
| Foto: sursa - colaj deadline.com - Khadejeh Nikouyeh/The Charlotte Observer/Tribune News Service via Getty Image/Gotham/WireImage

Imediat după dezbaterea Trump-Harris de marți noapte artista cu zeci de milioane de fani în întreaga lume a anunțat pe Instagram că o susține pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă. 

Miliardarul Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA din acesta an, a răbufnit într-o postare publicată pe rețelele sociale, în care a recunoscut că „o urăște” pe Taylor Swift, după ce artista americană și-a declarat public susținerea față de vicepreședinta Kamala Harris, candidata Partidului Democrat la președinția Statelor Unite ale Americii. 

După mesajul de sprijin de pe Instagram al lui Taylor Swift pentru Kamala Harris, care a strâns peste 11 milioane de aprecieri, Donald Trump a avertizat-o pe artista americană și a spus că „probabil va plăti un preț”. Donald Trump a postat duminică dimineața, pe propria sa rețea socială Truth Social, mesajul, scris cu majuscule: „O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”.

Amintim că Poliţia federală americană FBI a anunţat duminică după-amiază că investighează "o presupusă tentativă de asasinat" care l-a vizat din nou pe Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost reţinut duminică în legătură cu posibila tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump în Florida.   

Taylor Alison Swift este o cântăreață americană de muzică pop, country și alternative/indie. Recunoscută pentru scrierea propriilor versuri, versatilitatea muzicală, reinvențiile artistice și influența asupra industriei muzicale, Swift este o figură culturală proeminentă a secolului XXI, cu milioane de fani în întreaga lume. 

CITEŞTE ŞI: Taylor Swift: „Voi vota pentru Kamala Harris în alegerile prezidențiale din 2024”

Comenteaza