DOSAR DE CANDIDAT la Cluj: "Bişniţarul" şi soţia sa, "fostă secretară de organizaţie de partid, viitor deputat"

DOSAR DE CANDIDAT la Cluj:
Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi soţia sa, Elena, au fost marţi subiecte ale emisiunii "Dosar de candidat", de la Realitatea TV.

Horea Uioreanu şi soţia sa au intrat marţi în atenţia jurnaliştilor de la Realitatea TV. În emisiunea "Dosar de candidat", despre Elena Uioreanu s-a spus că este pe cale "să sară de la statutul de fostă secretară a organizaţiei PNL Cluj la cea de deputat", iar despre capul familiei, că a fost bişniţar.

"La Cluj, obraznicul şef al Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, consideră că funcţia de deputat pe care o avea până în luna mai este un fel de moştenire de familiei ce poate fi dată soţiei, de exemplu.

Fostul deputat de Cluj şi-a impus pe listele PNL soţia, pe Elena Uioreanu, fostă Ceuşan, fără ca şefii de la Bucureşti să le tresară un muşchi pe faţă.

De fapt atât PSD, cât şi PNL au simţit că sunt pe val, iar românii, asemenea unor ierbivore cuminţi, le vor da majoritatea voturile la alegerile din decembrie- astfel că, atunci când nu ai emoţii că vei câştiga, îţi permiţi să faci cele mai mari aroganţe... USL crede că românii vor vota Uniunea pentru că nu au de ales- aşa că au dat liber pe listele uniunii la tot felul de creaturi politice care mai de care mai odioase.

Aşadar, soţia lui Uioreanu are şanse mari să sară de la statutul de fostă secretară a organizaţiei PNL Cluj la cea de deputat.

Iniţial, descurcăreţul ei soţ, fost schimbător de valută, adică bişniţar sadea, şef al judeţului Cluj, a plantat-o pe Elena consilier al premierului Tăriceanu, apoi a băgat-o în niscai consilii de administraţie, a mai făcut nişte afaceri cu asigurări la firme de stat în final, fiind trimisă într-un concediu de creşterea copilului.

Cu alte cuvinte, un CV bun pentru a fi deputat, azi-mâine dăm o lege şi facem mandatul de deputat transmisibil direct către membri familiei, cu ocazia asta nu mai cheltuim banii cu alegerile", a spus realizatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, la Realitatea TV.

 

 

 

Comenteaza