Elena Uioreanu se laudă că vrea între oamenii din Huedin, dar păstrează biroul parlamentar din municipiu

Elena Uioreanu se laudă că vrea între oamenii din Huedin, dar păstrează biroul parlamentar din municipiu
Deputatul liberal Elena Uioreanu a anunţat că se înscrie în organizaţia PNL Huedin, precizând că a dorit să fie mai aproape de oamenii din circumscripţia unde a fost aleasă parlamentar. Pe de altă parte ea păstrează biroul parlamentar din centrul Clujului, obţinut dealtfel cu destule tensiuni.

Elena Uioreanu a anunţat că s-a înscris în organizaţia PNL Huedin pentru a fi mai aproape de oamenii din Colegiul 9 pe care îi reprezintă în Parlamentul României.

"Am două motive puternice care m-au făcut să iau această decizie. Primul e că vreau să contribui la dezvoltarea organizației liberale din Huedin, să lucrez cu oamenii de acolo pentru a-mi implementa proiectele cu care am plecat în Parlament, pentru că datorită lor am ajuns acolo unde sunt acum. Al doilea motiv pentru care am ales Huedinul ca și cartier general al activității mele politice și parlamentare în teritoriu, e acela că orașul este cel mai apropiat de localitățile din Colegiul 9, în care ajung periodic majoritatea alegătorilor mei", a specificat Elena Uioreanu, într-un comunicat de presă.

"Le sunt datoare oamenilor care m-au învestit cu încrederea lor și mi-au dat votul să le fiu aproape, să nu fie nevoiți să bată drumul Clujului pentru a se întâlni cu mine sau pentru a-mi transmite problemele lor", a adăugat Uioreanu.

Parlamentarul a precizat că îi va vizita pe alegătorii din Colegiul 9 dar aceştia îşi vor putea comunica problemele şi la biroul parlamentar, care însă se află în Cluj-Napoca.

"Voi merge în continuare și la ei acasă, în comunele lor, dar vor avea și oportunitatea să îmi transmită problemele lor la biroul parlamentar unde va fi permanență", precizează Uioreanu.

Amintim, aleasă deputat de Cluj la alegerile din 2012, din partea USL, Elena Uioreanu are biroul parlamentar în curtea unde funcţionează şi organizaţia PNL Cluj-Napoca. Deşi nu a candidat pe   municipiul Cluj-Napoca a obţinut spaţiul respectiv.

Intrarea Elenei Uioreanu în PNL Huedin a fost marcată de un concert de folk susţiut de Magda Puskas. Deputatul a ţinut să precizeze că, cu acest prilej, le-a înmânat celor prezenţi chestionare despre cum îşi doresc ca parlamentarul să voteze în problema Roşia Montană şi că va vota în funcţie de răspunsurile primite.

 

Etichete
Comenteaza