Emanuel Ungureanu, atac la preşedintele Iohannis: "Caracter murdar"

Emanuel Ungureanu, atac la preşedintele Iohannis: "Caracter murdar"

Deputatul USR din Cluj, Emanuel Ungureanu, l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis într-o postare pe pagina de socializare după ce acesta a primit ieri, la Cotroceni, partidele pentru discuţii în vederea formării guvernului de coaliţie PSD-PNL-UDMR. 

USR a ajuns în opoziţie după ce a ieşit de la guvernare din alianţa cu PNL. Foştii parteneri de guvernare liberali ai USR au ajuns să facă guvern cu "duşmanii" din PSD.   

Deputatul USR-ist din Cluj, Emanuel Ungureanu aruncă vina în curtea preşedintelui Klaus Iohannis. "Am vorbit în mai multe situații despre caracterul murdar al lui Iohannis. Poate ar fi trebuit să o facem mai mulți din USR, am fost naivi și asta nu este scuzabil.

Hoția a ajuns la putere! Klaus Iohannis a adus PSD la putere, din nou! Frăția hoților este la butoane. Un președinte hoț, care nu își poate justifica cele 6 case obținute prin falsuri în acte, s-a aliat cu alți hoți de la PSD și PNL", a scris Ungureanu luni pe pagina de socializare. 

Emanuel Ungureanu mai spune că va lupta cu această "alianță monstruoasă" care pune la cale un plan de guvernare pe 2021-2024 prin care de fapt "va jefui banul public". 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza