Video Emil Boc, după vizita lui Ciucă la Cluj: „Lucrurile sunt clare: el este candidatul PNL la prezidențiale”

Emil Boc, după vizita lui Ciucă la Cluj: „Lucrurile sunt clare: el este candidatul PNL la prezidențiale”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Mai mulți lideri ai PNL, în frunte cu președintele Nicolae Ciucă și secretarul general al partidului Lucian Bode au fost, weekend-ul trecut, în vizită, la Cluj-Napoca, unde edilul Emil Boc le-a fost gazdă.

Pe lângă Ciucă și Bode, în Capitala Transilvaniei au mai fost prezenți și europarlamentarii Rareș Bogdan și Dan Motreanu.

Judeţul Cluj şi municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administraţia locală, a declarat, sâmbătă, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, lider al PNL, în contextul unor discuţii purtate la sediul Primăriei Cluj-Napoca cu primarul Emil Boc (PNL) şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, despre proiectele majore ale Clujului.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre vizita viitorului candidat al liberalilor la alegerile prezidențiale din toamnă-iarnă.

Strategia politică a PNL-ului se discută și se anunță de către președintele partidului. Nu pot da eu mai multe detalii despre ce am discutat. A fost și ieri o ședință importantă a partidului în care s-au luat decizii politice care vizează organizarea alegerilor prezidențiale.

Legat de alegerile prezidențiale, decizia este luată. PNL merge cu candidat propriu la prezidențiale. Acesta este președintele partidului, Nicolae Ciucă. Lucrurile sunt clare din acest punct de vedere. Evident, ca în orice partid se discută despre strategii, alternative, etc.

Am discutat și aspecte care vizează dezvoltarea orașului, a județului. Atât Nicolae Ciucă, cât și ceilalți colegi, dar și Guvernul, au avut un rol important în susținerea proiectelor județului, municipiului. Și nu ne oprim aici, pentru că mai avem multe lucruri de făcut”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Comenteaza