Emil Boc, la Consiliul National al PNL: „Cu Nicolae Ciucă președinte România va fi în continuare în siguranță!”

Emil Boc, la Consiliul National al PNL: „Cu Nicolae Ciucă președinte România va fi în continuare în siguranță!”

Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut un discurs, duminică, la Consiliul Naţional în cadrul căruia PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la preşedinţia României.

"Cine este președintele care este capabil să ducă țara înainte și nu spre regres, cine este președintele care e capabil să conduca țara când este un război la graniță, cine este președintele capabil să impună o agendă reformistă în interior și să aibă o agendă europeană pentru România în exterior (...) cine este președintele capabil să fie un gardian al democrației? (...) Vă spun cu siguranță - acesta este președintele Partidului Național Liberal, viitorul președinte al României, Nicolae Ciucă ", a spus primarul Clujului, Emil Boc, în discursul pe care l-a susținut la Consiliul Naţional al PNL.

Boc a mai spus că România trebuie să le ofere românilor "motive concrete să rămână acasă" și pentru asta are nevoie de "un model economic care în primul rând pune accent pe producerea de bogăţie, de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi".

"Avem o libertate fundamentală în Europa, libertatea de mişcare, libertatea de a alege unde să trăim, unde să muncim. Dar în egală măsură libertatea de mişcare înseamnă şi libertatea de a alege să rămâi acasă. Pentru asta trebuie să le dai românilor motive concrete să rămână, în materie de infrastructură, de locuri de muncă bine plătite, de educaţie, de sănătate, pentru că atunci românii vor alege să rămână acasă. Ce model economic poate oferi  asemenea şansă? Doar un model economic care în primul rând pune accent pe producerea de bogăţie, de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi. Adversarii noştri, unii dintre ei, pun căruţa înaintea cailor, prima dată să împartă înainte de a produce. Partidul Naţional Liberal este acel partid care a înţeles că nu poţi să împarţi ceva înainte de a produce", a afirmat primarul Clujului.

Acesta a mai spus și că Nicolae Ciucă este un om care "când aude alarma fuge spre pericol, ca să ne protejeze pe noi ceilalți".

"Doamnelor și domnilor, vă spun cu siguranță: acesta este președintele Partidului Național Liberal, viitorul președinte al României, Nicolae Ciucă. Este un președinte care are capacitatea să ne unească și să nu aducă dezbinarea, să clădească și nu ziduri. Are calitățile politice și umane pe care românii și le doresc să le regăsească într-un președinte, într-un lider al statului. Este un om care inspiră bunătate, empatie, curaj, un om care a demonstrat servind Patria că, el, atunci când aude o alarmă, fuge spre pericol, ca noi ceilalți să fim în siguranță. Acesta este Nicolae Ciucă care a pus mai presus viața.

Cu Nicolae Ciucă președinte, românii vor fi în siguranță în continuare, pentru că el va ști să ne apere în continuare de pericole, așa cum a făcut o întreaga lui viață", a adăugat Emil Boc.

Comenteaza