EXPLOZIV! Dacă vede asta, Traian Băsescu face cu nervii

EXPLOZIV! Dacă vede asta, Traian Băsescu face cu nervii
Era considerat de toată lumea ca fiind cu un picior şi trei sferturi în noul partid prezidenţial, după ce a evitat cu obstinaţie toate manifestările publice ale PDL, preferând să se afişeze alături de Traian Băsescu şi Elena Udrea la aşa-zisele dezbateri ale Fundaţiei Mişcarea Populară. Doar funcţia de primar părea să-i mai menţină carnetul de membru PDL în stare de validitate. Până miercuri.

Strategia lui Vasile Blaga de a-i impune liderului PDL Cluj, Daniel Buda, să candideze la alegerile europarlamentare în locul lui Rareş Niculescu a avut succes, poate chiar mai mare decât spera liderul PDL. Nu doar că şi-a asigurat fidelitatea organizaţiei în campanie, dar a reuşit să-l scoată până şi pe Emil Boc în stradă alături de portocalii.

Cel considerat a fi cel mai de încredere om al lui Traian Băsescu a apărut miercuri la cortul PDL din Mărăşti, discutând cu oamenii şi împărţind personal pliante şi pixuri electorale cu însemnele democrat-liberalilor, duşmani pe viaţă şi pe moarte cu PMP-ul şefului statului.

Probabil aşa se şi explică renunţarea preşedintelui la visul unui tandem ca premier cu Emil Boc preşedinte şi decizia de a o împinge în cursa prezidenţială pe Elena Udrea. Fotografiile cu Emil Boc în campanie alături de protocalii au apărut pe paginile de Facebook ale lui Daniel Buda şi PDL Cluj.

Comenteaza