Gabriela Firea: Nu mă interesează să preiau șefia PSD

Gabriela Firea: Nu mă interesează să preiau șefia PSD
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu isi doreste preluarea sefiei PSD, acuzand ca speculatiile pe aceasta tema fac parte dintr-o campanie de defaimare a sa.

Gabriela Firea a intervenit telefonic intr-o emisiune la Antena 3 pentru a dezminti afirmatiile facute anterior in emisiune de eurodeputatul socialist Catalin Ivan, potrivit carora primarul PSD al Capitalei tinteste sefia partidului.

"Ma surprinde usurinta cu care unii invitati, oameni politici, jurnalisti fac anumite afirmati fara o minima verificare, fara niciun argument. Fac aceste declaratii senin, ca si cum ar avea informatii de la sursa. Singura sursa credibila in acest subiect sunt doar eu. Numai eu stiu daca aceste lucruri sunt adevarate sau nu. Si va spun pe cuvant de onoare ca sunt neadevarate, ca si toate informatiile si speculatiile pe surse din aceste zile pe acest subiect", a sustinut ea.

Gabriela Firea a acuzat ca aceste speculatii sunt "parte a unei campanii care se doreste a ma defaima" si a subliniat ca nu o intereseaza sa preia sefia PSD, scrie Hotnews.

 

Etichete
Comenteaza