Gata cu traseismul politic? Liderul PSD vrea să depună o inițiativă legislativă care să stopeze migrația politică

Gata cu traseismul politic? Liderul PSD vrea să depună o inițiativă legislativă care să stopeze migrația politică
| Foto: mediastandard.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, că social-democraţii vor să depună o iniţiativă legislativă care să stopeze migraţia parlamentarilor de la un partid la altul.

„A mai existat un asemenea proiect de lege, atunci Curtea Constituţională a spus că nu-i constituţional, pentru că era vot uninominal. Gândim să depunem aşa ceva, ţinând cont că s-a revenit la votul pe liste (...). Să nu mai poată să existe migraţia politică în Parlament", a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Întrebat când va fi depusă această iniţiativă, liderul PSD a răspus: "vom discuta şi cât de curând". Marcel Ciolacu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au participat duminică, în Dâmboviţa, la o acţiune politică. Ei s-au întâlnit cu parlamentari ai judeţului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa.

"Cu respectarea normelor în vigoare", a ţinut să precizeze Ciolacu, adăugând că la întâlnire a fost un număr restrâns de participanţi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza