Geoană: Am o relaţie de prietenie cu grupul de la Cluj

Geoană: Am o relaţie de prietenie cu grupul de la Cluj
Mircea Geoană, prezent în această seară, la Realitatea Tv Cluj, a făcut dezvăluiri despre relaţia sa cu Grupul de la Cluj şi a spus că ar putea face parte dintr-un viitor Guvern USL.

Fostul Ministru de Externe al României, Mircea Geoană, prezent în această seară în studioul Realităţii Tv Cluj, a declarat că Grupul de la Cluj îi este apropiat.

"Relaţia este una normală, de prietenie. La Cluj sunt oameni importanţi, indiferent de partid. Ioan Rus şi Vasile Dâncu au o energie şi o experienţă politică foarte mare. Sunt personalităţi de stânga foarte importante. Cu Vasile Puşcaş am discutat zilele trecute despre situaţia dezastruoasă a fondurilor europene", a declarat Geoană, la Realitatea Tv Cluj.

Întrebat de eşecul alegerilor din anul 2009, din Ardeal, Mircea Geoană şi-a făcut mea culpa.

"Îmi pare rău că mesajul PSD în Transilvania a trecut mai greu. Au fost şi alte judeţe cu diferenţe semnificativă de voturi. O spun cu toată seriozitatea: întotdeauna trebuie să-ţi reproşezi ţie că nu ai convins mai mulţi oameni să ţi se alăture. Îmi fac mea culpa şi mi-o asum", a spus fostul ministru de Externe al României.

Mircea Geoană a apreciat că soluţia pentru o Guvernare sănătoasă din decembrie este doar USL. El a explicat că, pentru a câştiga campania actuală, Victor Ponta ar trebui "să se apropie cât mai mult de oameni".

"Trebuie să avem o garanţie a unei bune guvernări şi de aceea trebuie să conducem cu peste 50%", a punctat Geoană. "Sunt dispus să pun umărul într-o viitoare guvernare", a conchis Mircea Geoană.

El a fost prezent astăzi, la Cluj-Napoca, la invitaţia Universităţii "Babeş-Bolyai".

 

 

 

Comenteaza