Grindeanu, mesaj pentru colegii din PSD: Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate

Grindeanu, mesaj pentru colegii din PSD: Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate
Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis colegilor săi din PSD, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook, că România are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernarea şi i-a îndemnat să nu se teamă să fie "de partea bună".

Şeful Executivului a ţinut să le mulţumească primarilor din partidul său care şi-au exprimat susţinerea pentru el, dar şi românilor din afara politicii care s-au arătat solidari.

"Le mulţumesc primarilor şi membrilor PSD care m-au susţinut, dar şi românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forţa Partidului Social Democrat a stat şi stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernare!", a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Miercuri seara, după ce a părăsit şedinţa CExN, premierul Sorin Grindeanu a anunţat la Palatul Victoria că nu va demisiona, după decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic, premierul spunând că singura variantă în care va pleca este dacă preşedintele va numi un alt premier social democrat.

PSD a votat miercuri retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu şi, potrivit unor surse politice, toţi miniştrii au demisionat, iar demisiile au fost depuse la Secretariatul General al Guvernului, urmând ca acestea să fie transmise la Palatul Cotroceni.

Comenteaza