Iohannis: "Am votat pentru o Românie a respectului, o Românie a prosperităţii, o Românie puternică"

Iohannis:
Candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, a votat în jurul orei 11:20, alături de soţia sa, Carmen, la o secţie de votare din Sibiu. La ieşirea de la urne a declarat că a votat pentru "o Românie a respectului, o Românie puternică".

VOT PREŞEDINTE 2014. La secţia de votare, el a fost aşteptat de aproximativ o sută de oameni, care l-au aplaudat şi au strigat "Ura".

"Astăzi am votat pentru o Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică. Am şi azi emoţii, recunosc. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi", a declarat Iohannis, menţionând că înainte de a veni la vot a fost la biserică.

Întrebat dacă consideră că va fi o prezenţă la urne mai mare decât în turul întâi, Iohannis a răspuns: "Da, azi vin mai mulţi. Datele de prezenţă arată o prezenţă mai numeroasă decât data trecută. Se vede că în disapora este o prezenţă foarte mare. Am semnale deja că la foarte multe secţii de votare din diasporă e foarte, foarte multă lume care aşteaptă să voteze. Sper să nu se repete situaţia de data trecută".

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Iohannis a spus că va monitoriza "cu foarte mare atenţie" situaţia din diaspora şi că are "cele mai mari speranţe de la ziua de azi".

Soţia sa, Carmen, a spus şi ea că are emoţii foarte mari, dar speră ca totul să fie bine.

 

Comenteaza