Iohannis: "Nu vor exista tăieri de salarii și nici concedieri!"

Iohannis: "Nu vor exista tăieri de salarii și nici concedieri!"

Președintele României spune că nu vor exista tăieri de salarii la bugetari. 

"Nu vor exista tăieri de salarii! În spațiul public a apărut această discuție, care a luat-o într-o direcție complet greșită. S-a dovedit când am avut criza bancară în trecut că austeritatea nu ajută și sper să rețină bine toți politicienii și cvasi-politicienii: austeritatea nu este o soluție! În consecință, nu vor exista tăieri de salarii. Eu nu-mi doresc ca prin dezvoltarea României și prin atragerea de fonduri europene românii s-o ducă mai rău. Este o absurditate, eu vreau ca românii să o ducă mai bine și oricine spune altceva este în eroare. Avem creștere economică, avem dezvoltare, cu toate că suntem în mijlocul mai multor crize și este nevoie doar ca la anumite capitole banii să fie folosiți mai chibzuit. Ultimul lucru pe care mi-l doresc acum, în prag de sărbătoare, este ca românii să-și facă griji că li se taie salariile sau că vor fi dați afară. Nu vor fi dați afară și nu se taie salariile! Oricine afirmă altceva greșește!", a declarat Iohannis. 

Recent, Marcel Boloş, ministru PNL, a spus ca există şi aceste două variante pe masa de lucru la rectificarea bugetară: reducerea salariilor bugetarilor şi reducerea numărului de angajaţi la stat.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza